Manden van banner

Hier volgt een collectie manden gemaakt van een banner. Banners die vaak gebruikt zijn om evenementen aan te kondigen of aan te kleden, maar ook om reclame te maken. De gebruikte banner is een nieuw leven ingeblazen, aangezien het plastic doek oersterk, wind- en waterdicht is en zich dus prima leent als mand voor zowel indoor als outdoor.

De mand is te gebruiken voor verschillende doeleinden. Denk aan het opbergen van o.a speelgoed of haard hout, of als prullenbak of plantenbak. Aangezien de bodem is gemaakt van mesh doek, of te wel banner met gaatjes, is mijn advies om de bloempot eerst te vullen met een laagje hydrokorrels, dan potgrond en vervolgens aftoppen met een mooie plant. De gaatjes in de bodem en de hydrokorrels zorgen ervoor dat eventueel overtollig vocht weg kan lopen. Op deze manier zijn de potten alleen geschikt zijn om buiten te gebruiken. Wil je ze binnen gebruiken leg er dan eerst een speciale plantenschotel in om het overtollige vocht op te vangen.

Het bannerdoek heeft als doel gehad om reclame te maken. Dat betekent dat de opdruk van het doek niet per definitie slijtvast is. Er kunnen kleine slijtplekjes ontstaan tijdens de fabricage en het gebruik van de producten gemaakt van banner, maar zeg nou eerlijk, dat geeft toch ook weer een unieke uitstraling aan het product?